Verdien uw veranda terug

Persbericht: Veranda's en serres met geintegreerde zonnepanelen

Serre Advies Nederland in Schoonebeek heeft speciaal voor de Nederlandse markt een uniek product ontwikkeld; veranda's en serres met ge´ntegreerde zonnepanelen die 100% energieopwekkend zijn. De zonnepanelen zijn onderdeel van de serreconstructie. De wafels in de panelen worden iets uit elkaar geplaatst, zodat ze terwijl ze energie opwekken ook zorgen voor een perfecte lichtinval en zonwering.

De meeste veranda's en serres met zonnepanelen bevatten reguliere zonnepanelen die op het dak zijn ingeklemd. Het nadeel hiervan is dat bij de meeste zonnepanelen de cellen die zorgen voor energieopwekking, tot de rand doorlopen. Met het inklemmen wordt een deel van de randcellen afgedekt, waardoor het paneel geen stroom meer produceert. De capaciteit van een zonnepaneel gaat daarmee verloren. Serre Advies Nederland heeft in samenwerking met de Duitse veranda en serrebouwer Schilling een speciale terrasoverkapping en serre ontwikkeld, die aan de bovenkant geen schaduwvorming geeft. De toegepaste zonnepanelen bevatten aan de randen geen cellen, hierdoor kunnen alle zonnepanelen op de veranda of serre maximaal energie opwekken.

Subsidie op aanschaf mogelijk
De provincies Drenthe, Groningen en Friesland komen op 1 juni 2013 met een duurzaamheidlening. Particuliere woningeigenaren kunnen deze lening aanvragen voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Deze lening met extra lage rente kan ook aangevraagd worden voor de bouw van een serre of veranda met ge´ntegreerde zonnepanelen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Serre Advies Nederland
Serre Advies Nederland in Schoonebeek is onafhankelijk adviseur en specialist in serres en veranda's. Het bedrijf levert een breed assortiment veranda's, serres, balkonbeglazing en terrasoverkappingen in iedere gewenste materiaalsoort en uitvoering. Daarnaast kan Serre Advies Nederland de volledige bouw begeleiden en uitvoeren.« Naar het nieuwsoverzicht

: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland