Verdien uw veranda terug

Klassieke serre

Een klassiek serre als oase van rust

Een mooie exclusieve klassieke serre is een oase van licht en rust, die optimaal aansluit bij het eigen karakter van de woning. U kunt heerlijk genieten van uw klassieke serre.

Een klassieke serre en een serre in het algemeen zijn een weloverwogen investering die een aanzienlijke besparing op de verwarming toelaat en de woning bovendien een belangrijke meerwaarde bezorgt.

Ook voor een klassieke serre zijn er diverse opties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan zonwering, ventilatie, verlichting en klimaatbeheersing.

Serre-advies Nederland heeft in de loop van jaren veel ervaring opgedaan met het bouwen van klassieke serres. hierdoor kunnen wij u optimaal voorzien van alle informatie advies over klassieke serres en serres in het algmeen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Gerealiseerde exclusieve serres

Bekijk onze galerie om een indruk te krijgen van serres die wij reeds gebouwd hebben.

Serre-advies Nederland is werkzaam in heel Nederland en Serre-advies Nederland heeft reeds serres gebouwd in onder meer Noord Holland, Flevoland, Overijssel, Limburg, Friesland, Gelderland, Zuid Holland, Drenthe, Utrecht, Brabant, Groningen, Zeeland.

Daarnaast is Serre-advies Nederland erg actief in plaatsen als Huizen, Bussum, Haren, Hilversum, Laren, Bloemendaal, Heemstede, Blaricum, Abcoude, Wassenaar, Oegstgeest en Bergen.

Wilt u meer informatie een klassieke serre, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave van een serre?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Serre-advies Nederland is gevestigd in Schoonebeek, Drenthe en is de juiste partner als u opzoek bent naar een klassieke serre

Update: 03-12-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Woonplaats:
Provincie: *
Opmerkingen: *
Eerste drie letters van het woord serre  *
(om spam te voorkomen)
Velden met een * zijn verplicht.
: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland